Zen i mit yogaværelse

By | 7. maj 2018

Jeg ved godt, det er en luksus, men jeg har et helt rum, jeg kun bruger til yoga. Det er her, jeg slapper af og træner, og der er kun det mest nødvendige derinde. Men  modsætning til resten af huset, så er der meget tomt og nøgent, og der manglede et eller andet, der kunne pifte det hele op. For mange møbler og billeder på væggene er udelukket, så jeg valgt at kigge på tapeter i stedet.

Så mange muligheder

Jeg har godt set, at tapet er blevet mere og mere moderne, men jeg griner lidt og siger, jeg fik det i stuen, inden det blev en trend. Nu skulle jeg så finde noget til yogaværelset, og der var sket noget på markedet siden da. Priserne varierede også rigtig meget fra sted til sted, og mange af de forskellige tapeter derude faldt på ingen måde i min smag.

Jeg ville gerne have noget, der var pænt, men som samtidig gav en roligt og afslappet stemning, der ville passe godt til yoga og til mig generelt. Det her er min hule, det er her, jeg trækker mig tilbage og slapper af og falder ned på jorden, og det er ikke her, jeg skal have et rodet indtryk på væggene eller noget andet i rummet.

Jeg fandt det rigtige til mit helle

Men jeg faldt over den perfekte hjemmeside. De havde et rigtig stort udvalg, og der var både de smukke og rolige tapeter, som jeg gerne ville have, men også de vilde og vovede, de moderne og de friske og alt ind imellem. I det store udvalg fandt jeg dog nemt et med et diskret og smukt mønster, som jeg straks bestilte. Det var nemt at sætte op,og det er så meget flottere på væggene og flottere end det, jeg har i stuen også.