Til rejsen er kufferten klar

By | 19. december 2018

Drømmerejsen var klar og bestilt. Tropisk paradis og ture fra ø til ø, hvide strande og palmer. Noget jeg har drømt om, jeg ved ikke hvor længe. At se noget, der er så langt fra hverdagen i Danmark. Og jeg glæder mig rigtig meget. Så det var bare at finde en kuffert til det mest nødvendige tøj. Let og luftigt samt badetøj. Der er ingen grund til at rejse tungt, når destinationen er et tropisk paradis.

Men en kuffert skal samtidig have plads nok til konkylier eller andre turistfælder, jeg ikke kan undvære, og da jeg skal rundt til rigtig mange øer, så skal den være robust og kunne klare båd turene på havet og turene i store og små flyvemaskiner. Derfor skulle det ikke bare være min bløde rygsæk, der ellers har tjent mig godt, men en rigtig kuffert denne gang. Den første for mit vedkommende, men der skal være en første gang for alting jo.

Flot og praktisk

Det er lidt fjollet, men jeg kunne ikke stå for den metalliske farve, jeg fandt på en kuffert, da jeg søgte på kuffert tilbud på nettet, og jeg var samtidig pjattet med både prisen og med størrelsen på kufferten. Så ja jeg bestilte den med det samme, og den kom på få dage. Masser af tid til at pakke – og masser af plads. Skulle jeg ikke rejse så let, så var der i hvert fald plads nok til at overskride den vægt, jeg måtte have med. Men det er rart at have, skal jeg på tur et andet sted, hvor der er behov for så meget mere af udstyr med mere.

Og en god kuffert er jo en, man kan have i rigtig mange år, så det er samtidig en god investering. Den kan også bruges til helt almindelig opbevaring af dine ting og sager derhjemme, så den har mange praktiske muligheder.