Sko med hæl, som du kan bo i

By | 4. februar 2018

Det er normalt ikke en sætning, man hører så tit, for det at have en sko med hæl på en hel dag sætter som regel sine spor i form af rigtig ømme fødder, ankler og knæ. Men det gælder ikke, hvis det er en sko i en rigtig god kvalitet. For mig er kvalitet vigtigt, for ja, det er mere behageligt, men jeg vil også gerne have en sko, der er pæn.

Når design og kvalitet går hånd i hånd

Der findes sko, der kan begge dele. Det gælder bare om at kigge efter de rigtige mærker og samtidig være smart og dermed finde dem steder, hvor priserne er rigtig gode. Det er for mit vedkommende på nettet, hvor det er nemt at overskue udvalget og samtidig finde sko fra de mærker, jeg godt kan lide.

Samtidig havde jeg besluttet, at jeg gerne ville have et par rigtig pæne sko med hæl, men at de ikke måtte være sorte. Sorte sko har jeg så mange af, og jeg er sikkert ikke den eneste, og indimellem er det rart med lidt afveksling. Ikke at de skulle være spraglede eller skrigende i farverne, men en mørk blå ville passe godt selv til jeans.

Mine nye sko

Så jeg kiggede ind på den hjemmeside, hvor jeg har købt alle mine andre Tamaris-sko, som er et af mine favoritmærker, og jeg var så heldig, at der var et par flotte, blå sko med en hæl, der lige var mig. Ikke for høj og ikke for lav og samtidig meget feminin.

Jeg synes altid, jeg er heldig på denne hjemmeside, for der er et spændende udvalg af sko og støvler i en god kvalitet, og det er derfor nemt altid at finde noget, jeg kan lide. Det er nok derfor, jeg altid vender tilbage til lige dem.