Pak det rigtige udstyr til den store telttur

By | 9. januar 2019

Skal du ud på den helt store telttur med familien, din bedste ven eller alle dine veninder, og er du i tvivl om, hvad I skal have med for at kunne klare jer ude i den store natur? Så kan I med fordel læse med her, da der vil blive beskrevet forskelligt udstyr, som er en god idé at have med jer, når I skal ud og udforske den smukke natur. 

Find det rigtige telt

Det første I skal lede efter, er det helt rigtige telt, som passer jeres behov. Det er meget vigtigt, at I tager jer god tid om at udvælge det rigtige telt, for selvom I kommer til at bruge størstedelen af jeres tid udenfor, så er det rart at have noget ordentligt at sove i. Der kan også være dage, hvor i tvunget til at være inde i teltet meget af dagen, så er det meget rart, at der er god plads til jer alle. Derfor skal I være opmærksomme på, at jeres telt har den rigtige størrelse alt efter, hvor mange I er afsted, og hvor meget I skal have opbevaret i teltet. Hos xtragrej kan I finde flere forskellige teltmuligheder

Medbring tøj til forskellige vejrforhold

Når I er på telttur, er der fantatiske muligheder for at udforske den skønne natur helt tæt og på forskellige tidspunkter af døgnet. Det er derfor særdeles vigtigt, at I medbringer tøj, som både fungerer i høj sol og i silende regn. Har I forskelligt tøj med, så er I sikre på, at I ikke kommer til at være styret af vejret, og I kan derfor gribe dagen, som I lyster. 

Spiseudstyr og kogegrej

Der er ikke altid lige mulighed for at tage på restaurant eller handle ind til den store middag, når I er på telttur ude i skoven, og det er også charmen ved det. Her kan I selv tage ud for at fange dagens middag, som kan være på den daglige fisketur. Det er derfor meget vigtigt, at I sørger for at købe noget spiseudstyr, så I kan tilberede maden. Det kan også være, at I har planlagt at tage mad med, der kan laves ved hjælp af forskelligt kogegrej. I bør derfor bruge tid på at finde det rigtige spiseudstyr og kogegrej, som I skal bruge til den mad, I tænker at spise på jeres tur.