Ølsmagning og middag

By | 27. april 2018

For mig er det noget, der lyder som den ultimative dag og aften. Jeg kan godt lide ølsmagning i sig selv. Det er muligheden for at prøve nogle nye typer af øl og dermed få udvidet sin horisont, men det er ligeledes muligheden for at lære om alle de mange spændende drikke. Det er den viden, der kan bruges efterfølgende, hvor det er skægt at finde de øl, man har smagt til en ølsmagning, og så bruger dem hjemme til egen mad, fordi man ved, hvad de står perfekt til.

Men det er ikke kun det at smage, der gør det spændende. Man kan jo altid smage en ny øl. Her er der også indsigt i, hvordan den er fremstillet, hvordan de små smagsnoter opnås, historien bag. Det er ikke bare en øl, det er så meget mere end det.

Slut af med god mad

Hvis der er noget, der er bedre end en ølsmagning, så er det en ølsmagning, der afsluttes med et rigtig godt måltid. Hos https://malt.dk/ får du denne mulighed, og de spændende øl, du har haft mulighed for at smage, dem kan du få serveret til din mad efterfølgende. Det giver en spændende rød tråd i en ellers god dag.

Det er ikke kun den gode øl, du kommer til at kunne nyde, for her er også rigtig god mad. Det spændende menukort passer nemlig rigtig godt til øllet, der er fremstillet i Århus, og det ligger bare op til mad med god øl med stedets navn og en beliggenhed i Ceres gamle bygninger.

De har fået stedet indrettet rigtig godt med respekt for de gamle bygninger, og det giver også god stemning, om det er til ølsmagning eller om det bare er til spisning.

Der inviterer jeg altid folk hen

Om du kender Århus eller ej, så er det dette sted, du havner, hvis det er mig, du er kommet for at besøge. Jeg kan lide den spændende kombination af byens historie med det moderne, hvor øllet stadig er i fokus. Det viser for mig, hvad denne by er, og hvad den har været, og det fås på et sted.

Har du ikke været i Århus, så er du gået glip af meget. Blandt andet dette sted. Du burde tage turen forbi. Der er gode overnatningsmuligheder, der er dejlige steder at gå ture og ellers opleve, og det kulinariske kan måle sig med storbyer verden over.