Moderne, enkelt og stilfuldt ur

By | 6. februar 2018

Der er en grund til, at du ser Daniel Wellingtons ure på mange håndled. Både mænd og kvinder. Det er nemlig ikke bare et meget moderne ur, det er et stilfuldt og elegant et af slagsen, der kan bruges til det hele. Synes du, at remmen er lidt kedelig, så kan du nemt skifte den ud selv, og på den måde får du et helt nyt og anderledes ur, end det du havde på dagen før. Mulighederne er uendelige.

Det svære valg er farven

Jeg har længe ønsket mig et af slagsen, og for mig, som for så mange andre, er det ikke svært at vælge Daniel Wellington. Det svære består i at vælge farven. Om det skal være guld eller sølv, og om det skal være en lys eller en mørk urskive. Efter lange overvejelser har jeg besluttet mig for en mørk urskive og sølvfarvet urkasse. Sølvfarven er for mig meget klassisk og passer til rigtig meget. Den mørke urskive er mere moderne, og jeg synes, det er et spændende valg.

Prisen for dette ur er ikke for dyrt. Dyrt nok, men der er rigtig dyre ure derude. Men til prisen får du et fantastisk design og rigtig mange muligheder, og på nettet kan du faktisk finde dem billigere.

Her købte jeg mit

Jeg fandt mit dw ur online. Jeg fik det leveret på et par dage, men jeg var alligevel ved at gå til i spænding over det. Det er svært at vente på noget, man brændende har ønsket sig længe, selvom leveringstiden var imponerende kort.

Det er lige så flot, som jeg havde forestillet mig. I original æske, og lige som jeg ville have det. Jeg vil hellere vente de par dage og så få leveret hurtigt til både den pris og i den kvalitet. Så er der nemlig hurtigt råd til den første rem.