Et moderne præg

By | 2. februar 2019

Noget, der imponerer mig ved moderne design, det er dem, der forstår at tage et kig tilbage i tid og føre smukke designs ind i en mere moderne tid. Det bedste eksempel for mig er margueritterne. De smukke smykker, der fås, som de var, men også i udgaver, der ikke blev tænkt på den gang. For det er det, der kendetegner godt design. Evnen til at holde i ikke bare årtier, men længere tid end det.

Noget gammelt krydret med læder

Jeg har forelsket mig i et flot og meget moderne marguerit armbånd, jeg har set online. Jeg har allerede kigget på det flere gange, og nu har jeg altså valgt at bestille det. Jeg vidste, det var det, jeg ville have, og der er lang tid til både fødselsdag og jul, så derfor må jeg give mig selv det. Det skal der være plads til. Gaver til en selv. For mig det her armbånd.

Det sorte læder sammen med tre små blomster i hvid og sølv, der sidder i midten, det er bare elegant og lækkert. Og meget moderne. Passer til jeans, men det passer også til alt andet, jeg har lyst til at have på. Fra pæne kjoler til almindelig hverdag. Den slags smykker er også sjovere at eje. For det er den slags smykker, der bliver brugt.

Samtidig er det enkeltheden og elegancen, der tiltaler mig. Og så er den gode pris og den hurtige leveringstid heller ikke noget, jeg er decideret ked af. Den slags gør mig til en tilbagevendende kunde, og især da den hjemmeside har så meget andet spændende at byde på end bare smykker. Det kan sikre gaver til både mig selv og andre, og så samtidig gøre, at jeg har noget mere tid til mig selv samtidig. Det er nemlig lettere at handle det hele online.