En farvestrålende verden

By | 13. juli 2019

I et smukt bælte, der går over hele verden, findes regnskoven. Det er fantastiske planter, det er spændende dyr, det er masser af farver, og ja masser af regn. Et varmt og fugtigt klima, der skaber grobund for liv, der ikke findes andre steder. Endnu et bevis på, at der er så meget unik alle steder på vores planet, og at alt har udviklet sig i mange forskellige retninger. Desværre har det eksotiske præg sat sine spor. Det er her, mange gerne vil have træ til deres møbler fra, for det er som intet andet, og det r her mange finder deres eksotiske kæledyr eller endnu værre – jagter dem for sjov eller for en afhugget hånd, der kan pynte i hjemmet. En mærkelig idé, som mennesker har. Men heldigvis er der flere og flere, der gerne vil hjælpe til at sikre dette unikke bælte med den lige så unikke flora og fauna.

Du kan nemt være med også

Det er ikke så svært, selvom du sidder langt væk. Der er dem, der giver en hånd med det praktiske på stedet, og så er der os, der kan bidrage økonomisk og sikre, at de har muligheder for at udføre deres arbejde. Det vigtige er at hjælpe med at beskytte den regnskov, der er tilbage. Du kan købe et stykke af skoven sammen med denne organisation, og på den måde kan du være med til at redde denne smukke del af verden.

For mig betyder det så meget at vide, jeg har gjort en forskel. Og det betyder meget at vide, jeg kan få gode råd oveni, så jeg ikke kommer til at købe ting, der skader regnskovene. For her kan du nemlig også handle bæredygtigt og vide, at det, du køber, ikke skader, men sikrer skovene og alle de beboere, der er her.