De vigtigste ting inden konfirmationen

By | 15. september 2017

Fuglekvidder og knopper på træerne er ikke det eneste, der rammer os, når foråret endelig kommer frem for sit skjul efter en kold vinter. Konfirmationerne rammer os også og som regel i massevis. Der er næsten altid en eller anden i familien, der skal have sætningen ”nu er du trådt ind i de voksnes rækker mit barn” med på vejen, selvom han eller hun kun lige er rundet de 13-14 år i forbindelse med konfirmationen. Men konfirmationen er en helt speciel dag for de unge mennesker, der nu skal genbekræfte deres kristne tro. Derfor er det også vigtigt, at dagen bliver helt perfekt for dem, og af samme grund har vi skrevet denne artikel, så du kan få inspiration til, hvilke ting der er essentielle for, at den store dag bliver noget helt særligt.

Styr på tøjet

Det allerførste som der skal være styr på – endda i god tid – inden den store dag oprinder, er tøjet til konfirmanden. Hvis det er en datter, du har, som skal konfirmeres, skal i selvfølgelig finde hende en kjole. Er det til gengæld en søn, skal i over i en lidt anden boldgade. Uanset om det er til en søn eller datter, som der skal findes tøj til, er det vigtigt at have i tankerne, at det er okay, at de følger med moden. Hvert år skifter moden til konfirmanderne, og det er helt okay, at de unge foretrækker den mode, end den der var, da det en del år tilbage var din tur. I dag skál de unge drenge ikke være klædt i jakkesæt. Det er okay, hvis de vælger et par fede jeans, en lækker T-shirt og en blazer hertil. Når det er sagt, skal det også nævnes, at rigtig mange ønsker at være meget fint klædt på, da det ikke er hver dag, at de får den mulighed.

Mad efter konfirmandens hoved

Noget andet som er en essentiel del af konfirmationen, er maden. Maden er utrolig vigtig, og den skal helst være tilpasset efter konfirmandens hoved. Eftersom der er utrolig mange ting, som du skal ordne og have styr på op til den store dag, er der en god chance for, at du ikke kan nå at stå for maden selv. Heldigvis findes der andre løsninger. Du kan nemlig vælge at bestille maden udefra fra et cateringfirma. Se en af dine muligheder på http://buffetudafhuset.dk/. Dette er en blog, som er produceret af Ebuffet – et cateringfirma ovre for København. De forsøger at give dig den bedst mulige inspiration på deres blog til, hvilken mad du skal vælge ved at fortælle om deres produkter og firma. Hos dem kan du finde et stort udvalg af buffeter, og du kan endda sammensætte den selv – ergo kan den blive lige som konfirmanden ønsker det.