De smukkeste smykker er de klassiske

By | 24. november 2018

Der er noget fantastisk over de hvide blade og den gyldne kerne i margueritten, og som smykke kommer de farver virkelig til sin ret. For mig er det dansk sommer, lykke og glæde. Og der er noget særligt over dette ikoniske smykke, der har prydet kvinder her i landet i mange år. Jeg er i hvert fald blevet mere og mere forelsket i både udseendet og designet, især efter de mere moderne udgaver er dukket op.

Et med læder og små blomster på

Jeg er faldet for det smukkeste margueritarmbånd. Det er i sort læder med små, fine blomster på. For mig er tradition og det moderne sat sammen på bedste vis. Genialt, at designere bringer en klassiker ind i den moderne tid, og at jeg nu kan nyde et smukt og dejligt design om mit håndled. Det er lige mig, og jeg har allerede bestilt det på nettet. Man må gerne give sig selv gaver.

Og når prisen ikke er højere, så er det ingen sag at give sig selv en gave i ny og næ. Det er ikke sidste gang inde på denne hjemmeside heller, jeg køber både gaver til mig selv og til andre omkring mig. Gode priser, hurtig levering og god service.

Det sidder perfekt

Mit armbånd kom på få dage, og det har siddet fast om mit håndled lige siden. Fordi det er smukt og sidder rigtig godt. Det er den bedste gave, jeg har givet mig selv, og jeg ved, det er et, jeg kommer til at bruge rigtig meget, om det så er til hverdag eller til fest. For det passer til det hele, synes jeg. Desuden får det rigtig mange rosende ord med på vejen, og det er bestemt også med til at gøre mig glad, for komplimenter er altid rare at få.